vineri, 16 aprilie 2010

Joi

Joi ne-a prins nepregatiti.  Teza la romana si tot tacamu.

Psihologie. Ora in care toooti ne-am caracterizat si am descoperit carui tip de temperament apartinem. “Suuuper” tare! Desigur, cate un 10 la toti (buchetul de flori cumparat pentru a rascumpara greselile trecute a facut minuni) si Oana S. cum e ea fata constiincioasa, a primit 2 de 10, deoarece a   caracterizat-o si pe mult iubita noastra Blonda. Bineinteles buchetul de flori a motivat si absentele din joia in Kaufland. 

 

Engleza. Profa cum e ea, mai incapatanata, nu a vrut sa accepte buchetul nostrum atat de frumos si … of, ne-a enervat. Desigur, nu ne-a dat test (MULTUMIM FILIS, MULTUMIM ELENA!) dar era asa receee si distantaaa! In fine, noi aveam alte probleme, asa ca nu prea ne-a pasat.

 

Biologie. Intra Ribuoza pe la si 20 asa la ora si incepe sa predea “vreo 10 minute, asa, copii, porma invatati la romana”. Ma rog, descopera ea niste metode de-ale noastre de copiat: servetele, evantaie, scris pe eticheta de la sticla de Cola etc. Doar stiti si voi. A pus chiar si pariu cu Riciu ca ne va prinde profa de romana! La sfarsit, ca o draguta ce este, ne-a promis ca nu va spune nimic si ne-a urat succes.

 

Romana. PANICAAAA!!! Prima ora de tezaaa!!! Inca sunt certuri care cum sta cu cine in banca, dar pana la urma ne linistim si asteptam incordati subiectul. Stim deja de la cei de la  B  care sunt variantele : ori oda, ori pastelul, deci fituicile pregatite si zambetul pe buze. SHOC: nu se poate copia!!! Se tot plimbaaa si se plimbaaa si sunt doar 5 din 25 care reusesc sa copie ceva. Super.

 

Istorie. “Ce-am avut de pregatit pentru azi?!!!” “pai referate, stiti!” degeaba … ea o tine pe a ei, cum ca nu ne merge, ca am mintit-o ca nu ne mai intelegem de acum. Mac mac. Intr-un final o facem sa ne puna cate o nota asa frumoasa si maaareee la toti cei cu referate si asteptam sa inceapa urmatoarea ora.

 

Romana. Partea a II-a. Distractia continua. Desi de data asta ne-am descurcat mai bine. Intre timp ne zice si cat de bine am facut in cealalta parte a tezei. Cu FRANK LANGA MINE, e totu bine. Si cu internetul lui. Si cu sticla de Cola. Si cu foile din caiet. Doamne-ajuta acuma.

Inca un pic si vine vacanta, dragilor! Aproape a trecut si saptamana asta. Eu zic sa ne apucam deja de cumparaturi. Timpul trece, iar urmatorul anotimp e vara. Haine multe, dragilorrrr!!! Va pup, stiti ca va iubesc! Poke.

2 comentarii: