joi, 15 aprilie 2010

Miercuri

Si da, e miercuri iar. Debutam in forta cu chimie b-)
In timp ce o asteptam pe profa, ne certam care e de iesit la tabla. Cand intra, se lasa o liniste inmormantala, ca de` ea e Petcu. Din fericire ne preda alcooli, facandu-ne surpriza si spunand ca ne va da si la test “ceva simplu” din ei. Super!

Fizica. Ne gandeam asa..oare iar o sa stam o ora sa rezolvam o problema pe jumatate? Dar nu, toata ora a predat (Slava Domnului!) ceva acolo despre niste circuite. Imi place de profa, vorbeste in fata clasei singura. Desigur, Oana S. si Georgi ii canta in struna, Ionela mai mormaie ceva, iar ora noastra trece asa frumos!

Mate. 40 DE MINUTE DE STAT LA O PROBLEMA PE CARE AM AVUT-O CA TEMA! O scoate si pe Roxi la tabla…care parea trezita din somn atunci cand si-a auzit numele si iese frecandu-se la ochi la tabla. You go, girl! Apoi diriga a mai mormait ea ceva cum ca da… s-a uitat la raspunsuri si ea si da, asa da. Noi ceilalti motaiam in banca, pe jumate adormiti, pe juamte cu gandul la ale noastre.

Franceza. Nu am fost prezenta, dar fraza orei a fost “Frangeti, ai 2 minusuri!” de ce? Simplu. L-a pus pe domnul nostru sa traduca un cuvant, care insemna masina. El a zis prajitura, iar profa i-a pus un minus. Apoi, ca sa dovedeasca ca stie, a mai icnercat o data, ea promitandu-I ca il sterge pe primul daca nimereste de data asta. Rezultatul? 2 minusuri.

Engleza. Aceleasi observatii ca intotdeauna si desi vorbeam mai putin ca de-obicei, profesoara noastra plimbareata s-a gandit sa ne zica ca “maine aveti test!” 1-0 pentru profa. Dupa ora ne-am gandit sa strangem niste bani, sa ii luam flori. Poate ii mai trece. Sa speram.

Mate. Din nooouuuu, stam si lenevim, privim la tabla, incercam sa intelegem ce tot zice ea, dar cuvintele combinari, aranjamente si permutari se amesteca asa in capul nostru. Degeaba, degeaba! Plus, ne mai tine si dup ace se termina ora, pe motiv ca s-a sunat devreme. E si 5, femeie!
Si asa a mai trecut o zi. 2 luni. Inca un pic si vine vacanta. Unii déjà numara zilele. Va pup, stiti ca va iubesc! Poke.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu