marți, 13 aprilie 2010

Marti

Marti, ziua aia in care informatica ne strica tot cheeefuulll.

Info. Labu este ocupat asa ca facem la socio ora. Debutam in forta cu matrice patrate, nepatrate, magice, profa stie ce's alea si la ce folosesc. Riciu ca deobicei intarzie la ora, motivand ca s'a trezit la 12 si nu a putut ajunge la fix :)) Andreea isi mananca marul, aruncand cotorul, ca un bun cetatean ce este, pe geam :)). Profa rezolva problema cu Oana S. parca si intreaba ca de fiecare data: Ati inteles? Intrebari? iar Riciu asa serios zice: Uhmm dar care era enuntul problemei?! =))

A2a ora. TIC, dar bineinteles am facut iar info, iar matrice, de data asta imbinate cu vectori si alte tampenii. Am reusit sa trecem si peste asta ajutati de colegii nostrii destepti la aceasta materie: Anca, Stefan, Camil, Oana S., Georgi.

Geografie. Multa lume fara nota si foarte agitata cu cartile prin brate sau pe unde apuca si toti zic: CE NE FACEMMM? iar Cristina ii linisteste: eh pune 3-4 dar dupa ii pare rau =))) Pana mea, trece si ora asta cu cativa colegi ascultati si.. atat.

Fizica. O scoate pe Serin la tabla sa rezolve o problema. Se enerveaza ca noi nu stim rahaturile alea de rezistente, intensitati, circuit serie, paralel, ochiuri si regulile oamenilor aia destepi la fizica. Facem o problema intr'o ora si la aia doar un subpunct. Vaaiii ce destepti suntem la fizica, ptu ptu sa nu ne deochem :))

Franceza. Profa a venit fara chef de predat, ne'a bagat niste muzica in franceza, noi ne faceam ca o ascultam, iar ea motiva absentele :)) Intre timp Riciu ii dadea dedicatii Live de la Adrian Minune lu' Frank care se simtea flatat :)) "La Constanta sau Neptun Frank este cel mai buuunnn se stiee ee ee eee" si toate astea in necazul Ancai care facea crize numai cand auzea tarabanele alea :))

Iar fizica. De data asta am facut 2 probleme jumate intr'o ora. Woooow ce progrese. Profa vine fara catalog si pleaca pe la fara 10.

Grija de voi, colegi! >:D<>

P.S.: Frustratilor, nu va mai luati de blog daca aveti ceva personal cu mine (finantatoarea lui) sau cu cei care mai posteaza pe aici. Spuneti'ne frate fata in fata! Luati'va o viata, lasati'ne blogul nostru in pace! Clasa 10C va multumeste! :*

P.S1: LUAŢI DUŞMANILOR !!


Asculta mai multe audio Diverse

2 comentarii: